logo
Vliegen op Moskou op 27 maart 2018
Terugvlucht van Beijing op 16 april 2018

7.661 km done!

Aangekomen in BeijingWe hadden bijna 3 weken geleden nog 7.661 kilometer te gaan (7.661 km to go) en nu we in Beijing zijn aangekomen, liggen die kilometers achter ons. Een geweldige ervaring om dit te mogen en te kunnen doen!

We zijn in Beijing. Het eindpunt van onze reis!

We blijven hier een paar dagen en vliegen maandag terug naar Nederland.

Geschreven door : Jan van Kuijk

liesbeth
wat een prachtige reis! wat een ervaringen
Fred
Het doel is bereik: 7.661 kilometer afgelegd per trein en ons, de lezers, voorzien van prachtige en levendige verhalen en foto's uit de 1e hand. Als je dan ook nog d mogelijkheid hebt om een jaren oude belofte in te lossen middels een biertje is dit alles volgens mij méér dan de moeite waard.
Paul las in de 1e trein-etappe naar Jekarinenburg het boek "Rijke Pa Arme Pa". Ik denk dat het niet goedkoop geweest is maar dat de ervaring, lol en de mogelijkheid om 3 weken met je zoon door te kunnen brengen je een enorm rijk gevoel kunnen geven.
Jan & Paul, prettig verblijf nog in Beijing en een goede thuis reis maar vooral heel hartelijke dank dat we virtueel met jullie mochten "meeliften".
Houdoe.

mario
geweldig om dit allemaal te zien. Nog veel plezier en een goede thuisreis.
Cor van Dijk
Beste Jan en Paul,
Nou dat was een leuke ervaring om alle verslagen door te lezen en het gevoel te krijgen dat je het snapt. Nog veel plezier in Beying.
Groet,
Cor

Irene kruis
Mannen wat een fantastische ervaring die ze jullie nooit meer zullen afpakken. Wat een ontzettende eer om dit te hebben mogen mee volgen en een bijzondere kijk hierdoor in jullie keuken te mogen hebben aanschouwen. Ook erg fijn dat jullie dit op een veilige manier tot een goed einde hebben gebracht. En een groot compliment op de wijze hoe jullie de reisverhalen hebben weergegeven en deze kwaliteiten ook hebben weergegeven
In jullie foto rapportages, nogmaals een diepe buiging voor jullie inzet en enthousiasme, rest mij nog om jullie nog een paar heerlijke dagen toe te wensen, een veilige thuiskomst en wie weet tot een volgende reis in de toekomst!


Isabelle
Wat een leuke verslagen! Veel plezier in Being en een goede terugreis!
Mique
Och wat jammer dat reis al gebeurd is. Ik heb er enorm van genoten en hoop nog een paar daagjes te genieten van jullie in Beijing. Heel hartelijk dank al zohaast voor het mee mogen genieten!
En nog veel plezier samen.


­